FatalNightsInAalborg

Meeting Torben.
Det er nu torsdag den 28/5-15 klokken cirka 15.00

Hersir Svennebànàn, Don Bartolini, og Tonni vågner op på Hotel Hvide Hus. Don har et ubesvaret opkald på sin telefon, det er sygehuset der har ringet for at sige at Asbjørn Nielsen har det meget bedre efter at have modtaget blodtransfusioner natten over. Frank er stadig Varetægtsfængslet – VIGTIG NOTE: DEN YOUTUBE FILM DER ER MED FRANK ER SELVFØLGELIG SLØRET. DET ER TIL HANS FORDEL, BEVISMÆSSIGT. DER ER MANGE VIDNER STADIG, MEN VIDEOEN I SIG SELV ER IKKE NOK.

Don ringer til sin contact hos politiet, for at høre om de har fået Frank Underwood ind i detentionen for overfald. Han lover ham penge som kompensation. Don undersøger de policebadges Hersir har fået (botcher) og siger at de er meget falske. De bliver enige om at de nok ikke skal bruge dem til at komme ind på politistationen. Dons contact ringer tilbage og siger at Frank er blevet overflyttet til varetægtsfængsling. Don går ned i lobbyen for at ringe til Franks advokat, men cirka kl 16.00 ankommer Torben Larsen til hotellet for at mødes med Hersir. Don tager Frank med op på deres værelse. Torben fortæller om planen om at Hersir skal overtale Mette Jensen til at vidne i Franks retssag. De får også at vide at Franks youtube-film eksisterer, og at den er sløret. De får også at vide at der er vidner der kan koble filen til Frank, blandt andet kameramanden, flere tilfældige folk, og de to betjente der anholdte ham. Don får Torbens kort, i det han går ud af døren.

Klokken er cirka 16.30.

Don og Hersir får 2 XP.

View
Finding Frank - Frank og Jura.
Det er nu torsdag den 28/5-15 klokken cirka 0.30

Hersir Svennebànàn er på Hotel Hvide Hus, og skal til at eskortere ‘Nox’ ned til Hotel Cabinn til et intel drop. Frank Underwood sidder stadig i detentionen og afventer yderligere. Tonni Bonde har netop efterladt Don og Asbjørn inde på hospitalet.

Hersir tager afsted med Nox, men når lige at få Tonni med i bilen. De kører i en af Nox’ minibiler fra hotellet. De får ordnet de intel dropoffs som skal ordnes for natten, og kører Nox tilbage til hotellet. Der er de cirka kl 02.15. Hersir kommenterer på hvor Don og Frank befinder sig, og Tonni fortæller hvad han ved. Hersir beder Nox om at sætte ham i forbindelse med Roland, i et håb om at finde ud af hvor Frank befinder sig.

Frank giver sig til at banke på døren til sin detentionscelle. Frank får mesmerised fængselsbetjenten til at give ham navnene på de to betjente der bragte ham ind, og få ændret rapporten over hvad der er sket til at det ‘bare’ er fordi han har drukket for meget, i stedet for hærværk, vold, og destruction of property. Den originale fængselsbetjent blev fanget i at ændre rapporten, og var derfor blevet fyret øjeblikkeligt. Han forsøger at mesmerise den næste betjent til at gøre det samme, men mere subtilt, og komme tilbage når det er gjort. Han kommer tilbage, siger at det er gjort, hvorefter Frank forsøger at dominate ham til at lukke sig ud. Det fejler, og betjenten smækker lugen i mens han griner.

Hersir og Tonni kører tilbage til Boulevarden/Østerågade for at se the crime scene. De får at vide at der er sket et røveri gone wrong hvor offeret blev slået ihjel, gerningsmanden blev hårdt såret af en udefrakommende som var helt balstyrisk. Hersir dominater betjenten til at fortælle om tredjemanden passer på Franks beskrivelse. Hersir får kontakt til Roland, der skaffer Hersir 2 politiuniformer gennem Kåre Alkjær (så han skylder dem nu boons). Roland har også sørget for police badges med ID kort tilsvarende Hersir og Asbjørn. På det tidspunkt pakken ankommer er klokken cirka 3.15. De lægger sig alle til at sove for dagen.

Klokken 8.30 bliver Frank vækket og stillet for en dommer. De ved at hans rapport er blevet ændret to gange, af to forskellige lige efter at have snakket med Frank. Derfor er de originale tiltaler tilbage. Franks advokat (Torben Larsen) dukker op efter at Frank ringer til ham. Sammen får de lavet en aftale om at Voldssagen skal håndteres som at Frank ikke kunne holde til at se en kvinde i nød, og derfor gik mere amok end han var i forvejen. Grunden til at han var vred i destruction rampage var fordi han jo ifølge rapporten var fuld, og derudover ‘dameproblemer’. Torben bliver bedt om at tage kontakt til Hersir på Hotel Hvide Hus, for at han skal snakke med Mette Jensen om at være med på ideen om kæresteproblemer. Tampering with evidence har ikk helt hårde nok beviser på Franks, derfor køres den som et komplot, hvor de to betjente helt sikkert er led i at få Franks politiske karriere ned med nakken. Frank bliver ført i varetægtsfængsling i fængslet i Hasseris, indtil han får en dato (indenfor de næste 48 timer). Han sover resten af dagen is in varetægtscelle.

Klokken er cirka 14.00 da han lægger sig til at sove. De andre sover stadig.

Tonni, Frank, og Hersir får alle 3 XP.

View
Catching a bomber
Det er nu onsdag den 27/5-15 klokken cirka 22.25

Hersir Svennebànàn og Tonni Bonde er på Hotel Hvide Hus for at passe på ‘Nox’ indtil kl. 01, hvor han skal have et intel drop på Hotel Cabinn. Frank Underwood er gået i Rötscheck op ad Boulevarden, det vender vi tilbage til. Mario Don Bartolini jagter bombemanden, men er for langsom til at nå op til ham, og befinder sig ved den røde cirkel (se nedenfor). Asbjørn Nielsen fanger bombemanden ved den blå cirkel (se nedenfor).

Udklip.PNG

Asbjørn får banket vampyren ned, lige som Don kommer frem. Don ringer til politiet og fortæller dem hvor bomben og bombemanden er, og han får nogle goons til at komme og hente Asbjørn for at få ham til hospitalet. Tonni kommer derned for at give back-up, men ender med bare at samle Don op efter både goons og politi har været forbi.

Frank vågner op i detentionen med blod på hænderne, hvor han bare afventer at der sker mere. Don og Tonni leder efter Frank, og finder et spor af ødelæggelse op af boulevarden, som slutter med en afspærring hvorinde der er en outline af et lig. De kan ikke se flere spor af Frank (og er ikke sikre på om det faktisk er Frank der er spor efter). De tager ind på skadestuen for at tilse Asbjørn der er ved at få blodtransfusion. Han er stabil, men ikke helt uden for livsfare. Don betaler sygeplejersken for at ringe når der sker ændring i Asbjørns tilstand.

Klokken er cirka 0.30, og Nox vil snart gerne afsted.

Hersir får 1 XP, Tonni, Frank, og Don får 2 XP hver.

View
Looking for bombs
Det er nu onsdag den 27/5-15 klokken cirka 18:45

Tonni Bonde og Hersir Svennebànàn er på vej tilbage til Hotel Hvide Hus med ‘Nox’ Holz. Don Bartolini står obfuscated ved Smedekroen og lytter til indsatslederen gøre sit job. Asbjørn Nielsen Står ved siden af, uden at ane at Don også er LIGE der. Frank Underwood kører mod Smedekroen da han er blevet informeret om bombetruslen.

Cirka kl 20.15 Kommer the bomb squadet ud af Smedekroen og melder all clear, inden de går videre mod Hotel Cabinn. Cirka kl 21.30 bliver der meldt all clear fra Slotskroen, og de 2 der var derinde går videre til John Bull, mens resten er på Cabinn. Omkring kl 22 ser Don en mistænkelig dude nede ved Utzon, som han kan se er vampyr. Don ringer til Asbjørn og fortæller at han er på vej mod vest, så Frank og Asbjørn går den lange vestlige vej rundt om afspærringen. Da Frank får øje på bombemanden går han i Rötschreck fra Predator’s taint.

Asbjørn intercepter vampyren cirka ved havnen ud for gaden. Don er stadig et par hundrede meter væk, og Frank er igang med at rødskrække.

Klokken er cirka 22.25.

Frank og Don får 2 Xp hver, Hersir og Tonni får 1 Xp hver.

View
Bombs away!
Det er nu onsdag den 27/5-15 klokken cirka 15.30.

Tonni Bonde, Asbjørn Nielsen, Don Bartolini, og Hersir Svennebànàn er på Hotel Hvide Hus. Klokken 17 ‘Nox’ siger at han er klar til at tage på Smedekroen, og de beslutter at tage af sted i Dons bil.

Nox kommer og fortæller dem at han har fundet frem til en bombetrussel på én af de barer han skal komme på denne nat: Smedekroen 17-0.00. Hotel Cabinn 01.00. Slotskroen 01.20. John Bull Pub 01.55.

Don ringer til sin kontakt ved politiet, for at fortælle dem om den potentielle bombetrussel. Dette bringer han selvfølgelig videre til resten af politiet, og de giver sig til at rykke ud. Politiet kommer og evakuerer Smedekroen cirka klokken 18.15.

Hersir og Tonni går tilbage til hotellet med Nox, som siger han vil gå i skjul indtil klokken 1.00 hvor han skal have et intel drop. Asbjørn bliver for at være ved Don, men kan ikke se ham da han er obfuscated. Han har tilfældigvis placeret sig ved siden af Don, da Don står ved siden af indsatslederen for at høre hvordan eftersøgningen går.

Klokken er cirka 18:45 da de forlader Frederikstorv.

Don får 3 xp, Hersir og Tonni får 2 xp hver.

View
Congratulations! KENNEY was caught
Tirsdag den 26/5-15 klokken cirka 03.15

Tonni Bonde, Frank Underwood, og Hersir Svennebànàn har fanget Kenney og er på vej væk fra Klarup med ham. Mario Don Bartolini og Asbjørn Nielsen er på Hotel Hvide Hus og våger over Frank ‘Nox’ Holz.

Frank manipulerer Kenneys minder, så han hverken kan huske præcist hvem der angreb eller at der foregik noget overnaturligt. Frank får det til at ligne at en af hans politiske modstandere står bag angrebet af Kenney, og at Kenney kørte en tur, sad lidt, og kørte så tilbage igen (hvilket han så gjorde i snigskyttens bil – åbenbart). Frank, Tonni, og Hersir stiger ud af bilen, går mod Storvorde, og ringer efter Don for at få et lift tilbage til hotellet.

Klokken er cirka 3.30 da de ringer, hvilket betyder Don’s goon er fremme med en bil cirka 20 minutter efter.

De bliver hentet, og når lige at blive bragt tilbage til hotellet tids nok til at få en smule solskin på kroppen, hvilket resulterer i 3 fear-frenzies. De løber ind GENNEM glasdørene, smadrede en dør, trapperne ned til kælderen, alt interiør i kælderen, og inventaret på et lager. Her gik de kolde i 2 timer og vågnede først op da Asbjørn stod og gav dem bloodpacks (hvilket gjorde op for det damage de havde givet hinanden i deres frenzy).

Klokken er cirka 6.15 på dette tidspunkt.

De får sovet dagen ud, og står op igen ca. kl. 16.30. Don ringer til sin Police contact for at høre om der er sket noget i Klarup i nat, hvilket han får at vide at der er slet ikke sket noget overhovedet.

Don sætter en af sine goons til at tage til Toyota i Halvrimmen dagen efter for at købe en armeret bil.

Nox fortæller dem at det er Roland der har fået slettet de digitale spor efter opkaldet til alarmcentralen osv. Det er også her de finder ud af at der var en overlevende der kunne navngive Frank, og et lig der var drænet for blod – hvilket var et potentielt maskeradebrud. De får at vide at Roland har gjort det i kraft af sit embede som Herold for bystyret for at beskytte maskeraden, ikke for at fucke med dem.

Don ringer til Maria Sørensen for at fortælle at Roland har dækket over deres potentielle maskeradebrud. Hun tager det ikke så pænt, men det er fordi hun fik præsenteret det som “Har du hørt at vi har fucket up?” og troede derfor at Nox var død.

Resten af natten bruger de på at passe deres indkomster, og så sover de dagen over (og køleskabet på værelset er blevet restocked i løbet af dagen).

Det er nu onsdag den 27/5-15 klokken cirka 15.30.

Don ringer til sin goon og får at vide at der er cirka en uges ventetid på en armeret bil.

View
Paying Kenney a Visit
Tirsdag den 26/5-15 klokken cirka 02.00

Frank Underwood, Tonni Bonde, og Hersir Svennebànàn er på Hotel Hvide Hus hvor ‘Nox’ er gået tilbage på sit værelse.

De vælger at køre ud til Kenneys addresse som ligger ude i Klarup. De ankommer cirka klokken 02.30. De går op og banker på hos Kenney, som genkender Frank med det samme og afviser ham. Hersir og Tonni begynder i fællesskab at bullrushe døren ned. Da Tonni kommer gennem den er der 5 shotguns rettet imod ham, og han bliver gennemhullet.

De får gang i en stor combat der ender med at de slår alle goons ihjel undtagen én som de glemmer, og Kenney bliver dominated til at følge med dem ud. De tager en router med derfra som de mistænker for at indeholde al videovervågningen fra de udvendige kameraer. Derefter skynder de sig væk inden politiet kommer, da de allerede kan høre sirenerne.

Klokken er cirka 3.15.

Hersir får 2 XP, Tonni og Frank får 3 xp hver.

View
Protecting Nox pt. 4
Mandag den 25/5-15 klokken cirka 00.40

Nox’ stops for the night: Basement Beer Bar 00:30, West-end 1:30.

Tonni Bonde og Mario Don Bartolini er på Basement Beer Bar sammen med ‘Nox’. Asbjørn og Hersir er ved at følge med snigskytten hjem.

Hersir og Asbjørn ankommer til Sniperens lejlighed, hvor de møder 2 goons der var sendt af Kenney for at banke sniperen for ikke at følge chain of command. Efter 2 combat rounds har de overgivet sig, og Hersir finder ud af hvem Kenney er, hvor han bor, og får hans telefonnummer. Hersir finder også goonens facebookprofil fordi “så ved vi hvem DU er, og idag er aldrig sket”. Derefter kører de tilbage i sniperens bil som de har stjålet.

Don tilkalder nogle fra Bartolini’s Bandits til at agere bodyguards for Nox. De venter på Beer Baren indtil drop-off, og tager derefter tilbage til Hotel Hvide Hus. De ringer til Hersir og Asbjørn for at høre hvordan det er gået og at de bare mødes på hotellet.

Cirka klokken 02.00 mødes de alle på hotellet.

Don sætter sine goons til at vogte over Nox indtil Asbjørn vågner op igen, hvorefter der skal komme nogle andre goons for at overtage. Han har sat dem til at lave en turnus-ordning.

Tonni, Don, og Hersir får 3 XP hver.

View
Protecting Nox pt. 3
Søndag den 24/5-15 klokken cirka 19.15

Nox’ stops for the night: Basement Beer Bar 00:30, West-end 1:30.

Tonni Bonde og Hersir Svennebànàn er på Smedekroen sammen med Frank ‘Nox’ Holz. Frank er blevet nødt til at smutte for at håndtere noget på sit arbejde, men Asbjørn Nielsen og Mario Don Bartolini dukker op.

Klokken er cirka 21.00.

Nox’s drop-off kommer forbi, og de er ved at debattere om de skal blive eller ej. De vælger at blive.

Klokken bliver 0.00, mandag den 25/5-15.

De kører ned til Basement Beer Bar, hvor Nox endnu engang lige skal gå og kigge lidt rundt inden han går ind på baren, og han når lige at hoppe ind i en opgang inden der lander et sniperskud der hvor han stod. Han får fortalt dem at han nåede at fornemme en snigskytte nede ved vandet (ca. på Create).

Nox obfuscater og det samme gør Don. Don og Tonni går ind på Basement Beer Bar, mens Asbjørn og Hersir løber ned efter snigskytten. De får fundet ham inde på create, hvor Hersir bruger sit dominate til at få ham til at tale. Derefter får de ham til at sende en SMS til Regitze (som han arbejder for) om at arbejdet er fuldført, og med dominate får Hersir givet ordre til at ham og Asbjørn følger efter ham med hjem.

Klokken er cirka 00.40 nu.

Tonni og Don får 2 XP. Hersir får 4 XP.

View
Protecting Nox pt. 2
Søndag den 24/5-15 klokken cirka 05.00

Frank Underwood holder sig vågen mens Tonni Bonde og Hersir Svennebànàn har lagt sig til at sove for dagen.

Klokken bliver 16.17.

Don og Asbjørn er blevet nødt til at smutte for at tage hånd om noget kriminelt.

Hersir og Tonni står op.

Klokken bliver 17 da ‘Nox’ forlader sit værelse. De får ham kørt ned til Smedekroen hvor han giver sig til at arbejde.

Severin Pedersen sidder og snakker med Wolfgang Gniewek om hvordan de har fælles interesser indenfor det politiske landskab, og Franks får udvekslet oplysninger med Wolfgang.

Mens de andre er indenfor, kommer <some-guy> og truer Tonni med en flammekaster for at ville stjæle bilen. Tonni prøver at angribe, men bliver overrasket af en stor flamme hvilket får ham til at gå i Rötschreck. Han styrer sin frenzy nok til at løbe ind i Smedekroen, hvor de andre bliver alarmeret. De kigger ud og ser lige netop at bilen kører sin vej. Dette er sket cirka kl 19. Nox fortæller de andre at han skal blive indtil kl 21, hvor der kommer et drop-off.

Hersir får fat i en Taxi og forsger at følge efter <dat-guy>, men de får ikke indhentet ham og kører derfor tilbage til Smedekroen.

Nox’ stops for the night: Basement Beer Bar 00:30, West-end 1:30.

Hersir får 2 XP, og Tonni og Frank får 3 XP.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.