FatalNightsInAalborg

Protecting Nox pt. 5
Tirsdag den 26/5-15 klokken cirka 02.00

Frank Underwood, Tonni Bonde, og Hersir Svennebànàn er på Hotel Hvide Hus hvor ‘Nox’ er gået tilbage på sit værelse.

De vælger at køre ud til Kenneys addresse som ligger ude i Klarup. De ankommer cirka klokken 02.30. De går op og banker på hos Kenney, som genkender Frank med det samme og afviser ham. Hersir og Tonni begynder i fællesskab at bullrushe døren ned. Da Tonni kommer gennem den er der 5 shotguns rettet imod ham, og han bliver gennemhullet.

De får gang i en stor combat der ender med at de slår alle goons ihjel undtagen én som de glemmer, og Kenney bliver dominated til at følge med dem ud. De tager en router med derfra som de mistænker for at indeholde al videovervågningen fra de udvendige kameraer. Derefter skynder de sig væk inden politiet kommer, da de allerede kan høre sirenerne.

Klokken er cirka 3.15.

Hersir får 2 XP, Tonni og Frank får 3 xp hver.

View
Protecting Nox pt. 4
Mandag den 25/5-15 klokken cirka 00.40

Nox’ stops for the night: Basement Beer Bar 00:30, West-end 1:30.

Tonni Bonde og Mario Don Bartolini er på Basement Beer Bar sammen med ‘Nox’. Asbjørn og Hersir er ved at følge med snigskytten hjem.

Hersir og Asbjørn ankommer til Sniperens lejlighed, hvor de møder 2 goons der var sendt af Kenney for at banke sniperen for ikke at følge chain of command. Efter 2 combat rounds har de overgivet sig, og Hersir finder ud af hvem Kenney er, hvor han bor, og får hans telefonnummer. Hersir finder også goonens facebookprofil fordi “så ved vi hvem DU er, og idag er aldrig sket”. Derefter kører de tilbage i sniperens bil som de har stjålet.

Don tilkalder nogle fra Bartolini’s Bandits til at agere bodyguards for Nox. De venter på Beer Baren indtil drop-off, og tager derefter tilbage til Hotel Hvide Hus. De ringer til Hersir og Asbjørn for at høre hvordan det er gået og at de bare mødes på hotellet.

Cirka klokken 02.00 mødes de alle på hotellet.

Don sætter sine goons til at vogte over Nox indtil Asbjørn vågner op igen, hvorefter der skal komme nogle andre goons for at overtage. Han har sat dem til at lave en turnus-ordning.

Tonni, Don, og Hersir får 3 XP hver.

View
Protecting Nox pt. 3
Søndag den 24/5-15 klokken cirka 19.15

Nox’ stops for the night: Basement Beer Bar 00:30, West-end 1:30.

Tonni Bonde og Hersir Svennebànàn er på Smedekroen sammen med Frank ‘Nox’ Holz. Frank er blevet nødt til at smutte for at håndtere noget på sit arbejde, men Asbjørn Nielsen og Mario Don Bartolini dukker op.

Klokken er cirka 21.00.

Nox’s drop-off kommer forbi, og de er ved at debattere om de skal blive eller ej. De vælger at blive.

Klokken bliver 0.00, mandag den 25/5-15.

De kører ned til Basement Beer Bar, hvor Nox endnu engang lige skal gå og kigge lidt rundt inden han går ind på baren, og han når lige at hoppe ind i en opgang inden der lander et sniperskud der hvor han stod. Han får fortalt dem at han nåede at fornemme en snigskytte nede ved vandet (ca. på Create).

Nox obfuscater og det samme gør Don. Don og Tonni går ind på Basement Beer Bar, mens Asbjørn og Hersir løber ned efter snigskytten. De får fundet ham inde på create, hvor Hersir bruger sit dominate til at få ham til at tale. Derefter får de ham til at sende en SMS til Regitze (som han arbejder for) om at arbejdet er fuldført, og med dominate får Hersir givet ordre til at ham og Asbjørn følger efter ham med hjem.

Klokken er cirka 00.40 nu.

Tonni og Don får 2 XP. Hersir får 4 XP.

View
Protecting Nox pt. 2
Søndag den 24/5-15 klokken cirka 05.00

Frank Underwood holder sig vågen mens Tonni Bonde og Hersir Svennebànàn har lagt sig til at sove for dagen.

Klokken bliver 16.17.

Don og Asbjørn er blevet nødt til at smutte for at tage hånd om noget kriminelt.

Hersir og Tonni står op.

Klokken bliver 17 da ‘Nox’ forlader sit værelse. De får ham kørt ned til Smedekroen hvor han giver sig til at arbejde.

Severin Pedersen sidder og snakker med Wolfgang Gniewek om hvordan de har fælles interesser indenfor det politiske landskab, og Franks får udvekslet oplysninger med Wolfgang.

Mens de andre er indenfor, kommer <some-guy> og truer Tonni med en flammekaster for at ville stjæle bilen. Tonni prøver at angribe, men bliver overrasket af en stor flamme hvilket får ham til at gå i Rötschreck. Han styrer sin frenzy nok til at løbe ind i Smedekroen, hvor de andre bliver alarmeret. De kigger ud og ser lige netop at bilen kører sin vej. Dette er sket cirka kl 19. Nox fortæller de andre at han skal blive indtil kl 21, hvor der kommer et drop-off.

Hersir får fat i en Taxi og forsger at følge efter <dat-guy>, men de får ikke indhentet ham og kører derfor tilbage til Smedekroen.

Nox’ stops for the night: Basement Beer Bar 00:30, West-end 1:30.

Hersir får 2 XP, og Tonni og Frank får 3 XP.

View
Protecting Nox pt. 1
Lørdag den 23/5-15 Klokken 23.59

Tonni Bonde, Frank Underwood, Mario Don Bartolini, og Hersir Svennebànàn er til stormøde på Hotel Hvide Hus, hvor de er på vej over til Frank ‘Nox’ Holz for at finde ud af hvordan de bedst kan beskytte ham som led af Protecting Nox.

Efter at have snakket lidt med Nox om hans rutiner, følger de ham til J. F. Kennedys plads, Mallorca bar, Niels Ebbesens Gade, og så til Smedekroen. Klokken er cirka 1.30 da de kører fra Smedekroen mod Hotel Hvide Hus igen.

Nox viser dem til værelset overfor hvor han har sit hemmelige saferoom, og Frank giver ham en lille ‘knap’ (covert listening device). Asbjørn får en piccolouniform til når han står i døren så han nemt kan vurdere de folk der kommer ind på hotellet.

Det er nu Søndag den 24/5-15 klokken cirka 05.00.

Frank holder sig vågen mens de andre lægger sig til at sove.

Alle 4 får 2 XP.

View
Grand meeting 2
Lørdag den 23/5-15 Klokken 22.00

Tonni Bonde, Hersir Svennebànàn, Mario Don Bartolini, og Frank Underwood mødes til næste Stormøde på Hotel Hvide Hus.

Don får snakket med Matias Schmidt omkring en fremtid indenfor Lancea et Sanctum.

Til mødet bliver listen af tab og sejre gennemgået, blandt andet at Theis Lillehammer er død. Det bliver også nævnt at Mark Ravn er død, og at dette er en storslået sejr. PC’erne anderkendes som ‘Alpha Team’ fordi de tydeligvis er i stand til at håndtere svære opgaver.

Som næste led af War of Covenants får de til opgave at løse Protecting Nox, hvor intel indikerer at ‘Nox’ er et high priority target, da det er ham der ejer hoteller og barer rundt om i byen. Han har meget ansvar for Lanceas infrastruktur og informationsnetværk.

Derfor beslutter de sig for at gå over til Nox for at høre om hans hverdag så de bedre kan beskytte ham.

Tonni og Hersir får 2 XP. Frank og Don får 3 XP.

View
Finally Getting Theis
Torsdag den 21/5-15, ca kl 03.30

Tonni Bonde, Mario Don Bartolini, Hersir Svennebànàn, Frank Underwood, og Asbjørn Nielsen er i Lindholm Strandpark for at fange Theis.

De kører ud på Thistedvej, og ser Theis løbe ind mod Lindholm station. Tonni får kørt bilen fint efter ham, men får plantet bilen nede mellem perronerne midt på skinnerne. På cirka 6 sekunder får de commandet ham til at stå stille, skudt ham i smadder, og Tonni æsker ham mens han ligger ned. Tonni afslutter fint med et curb stomp der gør Theis til støv.

På dette tidspunkt er klokken 3:45, og der er cirka 25 minutter til solopgang.

De beslutter sig at løbe til Franks lejlighed for at komme i ly for solen. Her overdager de indtil cirka klokken 18.00. Frank ringer til Maria for at fortælle at Theis er støv, hvorefter han lægger på uden confirmation. Don modtage en SMS om at der er stormøde på Hotel Hvide Hus lørdag kl 22.00.

Dons kontakt hos politiet ringer ham op for at spørge om Don kan bruge sine kontakter i underverdenen for at finde ud af hvad der er sket på Lindholm station i nat (da politiet rullede 0 på investigation). Så nu snakker Don om at finde den der skylder ham flest penge til at være fall-guy.

Frank tager ud at spise med Mette Jensen, som har været SYGT bekymret for ham, og så kan de snakke om debatten.

Der er hermed afsluttet et kapitel i War of Covenants.

Frank, Don, og Hersir får 4 XP. Tonni får 5 XP.

View
Getting Theis Pt. 2
Det er nu onsdag. 20/5-15, ca kl 22.15.

Frank Underwood ankommer til Nørresundby og aftaler med Mario Don Bartolini at Frank nu dækker Kulturbroen, mens Don, Asbjørn Nielsen, og Tonni Bonde dækker Limfjordsbroen.

Klokken bliver 23.

Don får de goons der flygtede fra Kulturbroen til at gå tilbage og holde øje med Theis (uden at blokere broen), samtidig skal de beskytte Frank uden at interagere med ham.

Klokken bliver 00.00, Torsdag den 21/5-15.

Klokken bliver 01.00.

Klokken bliver 02.00.

Klokken bliver 03.00.

Cirka kl 3.15 ser Frank at Theis kommer cyklende ned af Kulturbroen. Dons Goons springer på ham, og de bliver hurtigt slået ned. Frank dominater Theis til at svømme i cirkler. Theis bryder endelig ud af dominate og dykker ned i vandet (for så kan han ikke høre commands mere).

De følger efter ham og finder ham ovre ved Lindholm Strandpark, hvor de løber efter ham og Don får skudt ham med sin riffel. Theis popper Celerity og stikker af ind gennem nogle af bygningerne. Asbjørn smadrer en bilrude på en parkeret bil, som de så stjæler. Deri er Asbjørn, Don, og Tonni. Frank er ved at løbe ud mod Thistedvej (så de andre kommer til at passere ham i bilen).

Don, Frank, og Tonni får 3 XP.

View
Getting Theis
Det er nu onsdag. 20/5-15, ca kl 16.00.

Tonni Bonde, Hersir Svennebànàn, Mario Don Bartolini, og Asbjørn Nielsen er samlet i kirken, klar til at sætte gang i planen.

Frank Underwood er taget til Nørresundby gymnasium.

Dons gruppe tager til F24 tanken i Nr. Sundby.

Klokken bliver 17.

Klokken bliver 18.

Frank begynder at gøre klar til debat, sammen med de andre politikere. Ved pausen af debatten har han en delt 2. plads.

Klokken bliver 19.

Poul Sørensen fra kommunen dukker op og skælder ud over at Limfjordsbroen er blevet lukket uden hans vidende. Han er manden der har med godkendelse af vejarbejde at gøre, og kan derfor se igennem de fleste løgne. Han ender dog med at få en OK forklaring, om at chefen ved NCC ikke har fået ringet til Poul, som han burde når der sker emergency closings. Don får sine bandits til at åbne op for fodgængere/cyklister i den ene side af limfjordsbroen.

Klokken bliver 20.

Debatten går igang igen kl 20.15. Franks ‘hold’ får 2. pladsen, hvori han selv får 2. pladsen. Han har en delt 2. plads med individuelt opbyggede point igennem debatten.

Klokken bliver 21.

Frank er færdig med debatten, og derfor sender Don ham ud for at overbevise Poul Sørensen om at han ikke skal blande sig mere. Da Frank kommer til Pouls kontorbygning er der ikke nogen derinde og døren er låst. Frank får Søs-Marie til at finde oplysninger på Poul, hvilket hun får 5 successer på. Derefter køber Frank en burner phone for at ringe til Poul. Frank får fast-talket nok til at Poul vil lytte til ham lidt længere, men kan ikke overbevise ham om at de har rent mel i posen.

Don forsøger at ringe til sine goons på broerne, men de tager ikke telefonen.

Frank kører over på Nr. sundby siden af limfjordsbroen og sidder på en bænk for at kigge på broen.

Don og gutterne ankommer til broen, hvor det viser sig at folket har mistet tålmodigheden med afspærringen, og har derfor vandaliseret ‘vejarbejdet’, og der er nu almindeligt flow i trafikken. De goons ved Kulturbroen fik en heads up fra de andre, og nåede at stikke af inden de kom noget til.

Klokken er nu 22.15, og de skal til at revidere deres planer.

Don og Frank får 3 XP hver, Hersir og Tonni får 1 XP hver.

View
Moving Theis
Det er nu Mandag d. 18/5-15 (ca kl 01.00)

Tonni Bonde, Frank Underwood, Hersir Svennebànàn, Mario Don Bartolini, og Asbjørn Nielsen er igen samlet i kirken for at planlægge hvordan onsdag aften skal foregå.

Frank planlægger at tage til debatten om fordeling af midler til hospitaler, som er fra 18.30 på Nørre Sundby Gymnasium. Franks stance er at forskning på Universitetshospitalet på ingen måde er vigtigt, da der i virkeligheden skal flere sygeplejersker til, og derfor kan pengene bruges bedre.

Planen for onsdag: Begge broer lukkes (uden varsel) lige når det bliver mørkt (som i dagens anledning er kl 16.00), hvor Bartolini’s Bandits holder øje med hvem der kommer forbi, for så kan de ligge på lur. Der skal også ligge gangmembers på lur ved alle motorvejsafkørsler i Nørresundby (disse har fået at vide at de får en bonus hvis de finder Theis). PC’erne har tænkt sig at befinde sig ved F24 tanken (overfor Jin Shing), så de er tæt på de to første motorvejsafkørsler.

De aftaler at mødes Onsdag.

Skip til Tirsdag d. 19/5-15

Tonni Tager på skydebanen.

Franks modtager et brev (tydeligvis fra Roland) om at han faktisk gerne vil have FLERE forskningsmidler til Aalborg Universitetshospital, hvilket Frank vil spinne til at flere forskningsmidler giver mere effektivt sygehusvæsen på sigt når nu alt bliver moderne og smart.

Skip til Onsdag d. 20/5-15, kl 16.00 Alle er på fuld Will og vitae.

Frank tager til gymnasiet i god tid og mingler med de studerende ved deres lektiecafe inden debatten.

De andre er alle samlet i kirken, klar til at aktivere planen.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.